Η εταιρεία μας

H καταπληκτική γεύση και η απίστευτη ομορφιά του φρεσκοψημένου φυστικιού ήταν η αφετηρία για την ενασχόληση μας με αυτό.
Πατώντας πάνω στην οικογενειακή μας παράδοση και συνεχίζοντας με σταθερά βήματα στοχεύουμε στη δημιουργία αληθινών σχέσεων και δεσμευόμαστε απέναντι στον καταναλωτή με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον.
Η εταιρεία Deskos Pistachios ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ξηρών καρπών και πιο συγκεκριμένα στο κελυφωτό φιστίκι (φιστίκι Μεγάρων-Αιγίνης).

Γκάμα προϊόντων

Φιστίκι χλωρό
Φιστίκι ψημένο
Φιστίκι ψημένο & αλατισμένο

Η επιλογή των ξηρών καρπών γίνεται μέχρι στιγμής από κτήματα οικογενειακής καλλιέργειας στην Αγία Ελαιούσα Μεγάρων και στη Λάκκα Καλογήρου.
Προσέχουμε πολύ τις συνθήκες καλλιέργειας και συγκομιδής, καθώς και την ποιότητα και την εμφάνιση των καρπών. Μετά από σχολαστική διαλογή, επιλέγουμε καρπούς μόνο εξαιρετικής ποιότητας με ανοιχτό κέλυφος, πράσινο χρώμα ψίχα και γλυκιά γεύση.


Στόχος μας είναι η προώθηση των προϊόντων μας σε όλον τον κόσμο. Διαρκώς βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέων ιδεών και νέων συνεργασιών με σκοπό να εξελίξουμε την επιχείρηση μας.
Ταξιδεύουμε πολύ πηγαίνοντας σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Θέλουμε να γευτούν όλοι τους αυθεντικούς καρπούς της Ελλάδας, το άρωμα του φρέσκου φιστικιού!